Welcome

We are creative.

Follow us

O toamnă nebun de frumoasă, la Cluj. Diamond Team-final de 2019

O toamnă nebun de frumoasă, la Cluj. Diamond Team-final de 2019

Seminarul de toamna, marca Diamond Team, de la Cluj a oferit poveşti adevărate despre vieţi transformate, sănătate, stil de viaţă, limite depăşite, greutăţi învinse, dezvoltare personală şi profesională, vise împlinite şi ţeluri măreţe împărtăşite de lideri frumoşi, înţelepţi, curajoşi, puternici şi iubitori de oameni!

“O bogăţie de poveşti adevărate prin intermediul cărora mulţi lideri de succes ne-au împărtăşit din experienţa şi priceperea lor, oferind un plus de valoare întâlnirii. Preţioase au fost atât informaţiile profesionale, cât şi exemplele de tenacitate, disciplină, perseverenţă şi biruinţă. Relatările încărcate, deseori, cu emoţia retrăirii unor amintiri din “viaţa Forever” precum şi felicitările reuşitelor din ultimele trei luni, au creat o stare sufletească aparte, pentru fiecare dintre noi. A fost o întâlnire în care s-au consolidat punţi de prietenie şi care ne-a încărcat cu bucurie şi energie.” (Ramona Vingan, Senior Manager Forever)

 

“A fost vorba despre inteligenţă emoţională în relaţii şi limbaje ale iubirii, subiecte care ne-au atins puternic inimile şi ne-au determinat să aplaudăm, în picioare. Am trăit emoţii alături de campioni de top şi diamante adevărate! Noii parteneri au primit, încă o dată, confirmarea că sunt pe cel mai bun drum, iar succesul lor e atât de aproape!

În final, ni s-a reamintit că TOTUL E POSIBIL ATUNCI CÂND CREZI, când devii conştient de valoarea inestimabilă pe care o ai şi eşti în mediul potrivit, alături de oamenii potriviţi, cărora le pasă şi te susţin pentru a deveni cea mai bună versiune a ta!

Mulţumiri, aprecieri şi recunostinţă forever, pentru contribuţia fiecărui lider şi business owner prezent! Teamwork makes the dream work! Love you all forever diamond friends!
Alătură-te şi tu echipei noastre, împlineşte-ţi VISUL!” (Veronica Meşter, Diamant Manager)

 

“A fost un eveniment de poveste petrecut împreună cu oameni minunați din întreaga țară! Povești de viață, povești de succes, oameni plini de iubire♥️, pasiune, încredere, autentici! Mulțumim organizatorilor și tuturor celor care ne-au hrănit sufletele și mințile cu informații prețioase, a fost cu adevărat un eveniment remarcabil, emoționant și înălțător, marca – Diamond Team! 💎 “(Maria Parascan, Soaring Manager Forever)

 

A fost un weekend cu un înalt nivel de EQ şi stare de bine! Da, da. A fost un seminar de business şi lifestyle 😅! Aceştia suntem noi, together as one ❤️!