Welcome

We are creative.

Follow us

În viaţa noastră, cu Forever, s-au întâmplat adevarate miracole

În viaţa noastră, cu Forever, s-au întâmplat adevarate miracole

Autori: Constantin şi Adriana Vasile, Senior Manager

În urmă cu mai bine de 17 ani starea mea de sănătate era în colaps. Sufeream de o afecţiune renală cronică, pe care încercam să o tratez de câţiva ani, dar fără rezultat.
În această stare am întâlnit noi, familia noastră, oferta Forever.
Sincer, nu am crezut că mă pot ajuta aceste produse, însă am hotărât să încerc, nemaiavând alte variante, în afară de extirparea rinichiului afectat, soluţie propusă de medici, dar care pe mine mă îngrozea.


Am semnat formularul de înscriere şi în viaţa noastră au început să se întâmple lucruri minunate.
SĂNĂTATEA mea începea să fie din ce în ce mai bună. După prima săptămână, în care am băut Berry Nectar, Aloe Blossom Herbal Tea, Nature-min şi Bee Propolis, am început să simt primele schimbări. Treptat, am consumat şi îndrăgit şi celelalte produse Forever, pe care, de atunci, le folosim şi consumăm zilnic, în familie.

Adevărata bogăţie din viaţa noastră sunt cei TREI COPII MINUNAŢI pe care-i avem. Din cauza stării mele de sanatate, medicul ne sugerase să uitam visul de a avea un copil. Consumând aceste produse, organismul meu a devenit mai sănătos şi am primit şansa de a deveni părinţi fericiţi pentru trei copii binecuvântaţi!

Un alt avantaj de care ne bucurăm, încă de la primii paşi cu Forever, este LIBERTATEA; libertatea de a ne trăi viaţa într-un mod frumos, fără condică, program fix de lucru, fără şef sau target-uri impuse. Avem libertatea de a fi platiţi la acelaşi nivel cu colegii noştri din cele 160 de ţări în care s-a dezvoltat afacerea Forever.

Practic, suntem plătiţi pentru că ne îngrijim sănătatea cu aceste produse naturale şi-i învăţăm pe alţii să facă acelaşi lucru.

Ne bucurăm de libertatea de a călători alături de Forever şi de a avea nu un concediu pe an, ci exact atâtea câte ne dorim.  Avem libertatea de a ne trăi într-o oaza de verdeaţă şi aer curat, departe de poluarea şi zgomotul oraşului, unde copii noştri se bucură de viaţa în natură, de aventuri prin pădure şi grădinărit, evitând astfel dependenţa de tehnologie.

Trăim bucuria de a consuma şi de a folosi zilnic produsele Forever !
Toate acestea şi multe altele, pe lângă ele, ne fac să fim profund recunoscători lui Dumnezeu că ne-a descoperit oportunitatea Forever. Îi mulţumim şi lui Rex Maughan, creaorul companiei Forever că s-a străduit să dezvolte acestă binecuvântare pentru milioane de oameni asemeni nouă.

Va multumim vouă, oameni minunaţi, pe care v-am cunoscut de-a lungul activităţii nostre şi care ne-aţi devenit atât de dragi! Iubim stilul de viaţă Forever şi ne străduim să ajutăm cât mai mulţi oameni să beneficieze de toate aceste avantaje de care ne bucurăm noi.

Forever este, cu adevărat, o cale mai bună pentru o viaţă mai frumoasă!