Welcome

We are creative.

Follow us

DE LA FARMACIST, LA MĂMICĂ ANTREPRENOARE!

DE LA FARMACIST, LA MĂMICĂ ANTREPRENOARE!

Numele meu este Cristina Duma, sunt farmacist de profesie, job pe care l-am avut timp de 10 ani, iar de 4 ani sunt mămică antreprenoare!

Împreună cu Dani avem 3 copii minunaţi, David, Marc şi Miriam, care sunt motivaţia şi sursa de energie.

Atunci când devii mamă, priorităţile se schimbă şi acei micuţii cu ochişori sclipitori devin universal nostru şi ne dorim să fim cât mai mult timp aproape de ei !

Dorinţa de a lucra de acasă, de lângă copii mei s-a născut în inima mea încă de când eram angajată la farmacie şi îi propusesem şefei mele să deschidem un magazin online, un magazin al farmaciei ca să pot lucra de acasă! Dar nu a fost să fie! Cu toţii ştim că toate lucrurile în viaţa noastră să întâmplă cu un SCOP.

Am fost şi eu ca tine angajat,…angajatul ideal! Îmi plăcea foarte mult ceea ce facem la farmacie, iubesc să ajut oamenii şi să pot să le fiu de folos , DAR există în interiorul meu ceva care nu era complet, care nu îmi aducea satisfacţie maximă! ( cred că ştii la ce mă refer, când simţi că poţi mai mult). Astfel a început căutarea mea, căutarea unei soluţii de a putea lucra de acasă ,să pot rămâne lângă copii, să pot aduce contribuţie celor din jur, dar şi să mă dezvolt!

Din dorinţa de a rămâne eu cea care imprimă valorile în viaţa copiilor mei am găsit oportunitatea Forever care mi-a arătat că pot, care mi-a depăşit aşteptările şi m-a învăţat să visez măreţ ( nu ştiu cum staţi voi la acest capitol dar eu eram repetenta)!

Pentru mine acel moment a fost unul de conştientizare, îi zic eu acum.

“ Când există ceva mai bun!”

 Sunt o familistă şi cel mai mult îmi iubesc familia ! Iubesc să petrec  timp de calitate  cu ei, pentru că ştiu că aceasta este o investiţie pe termen lung şi chiar veşnică!

Viaţa de familie necesită respect, dăruire, răbdare, uneori sacrificiu şi multă iubire, pasiune!

Nu întotdeauna acesta e un lucru uşor sau accesibil, dar atunci când ştii că ai toată LIBERTATEA de a alege să îţi urmezi VISUL şi când ai o motivaţie puternică  ( în cazul meu copiii ) nimic nu te poate opri!

Poate că e momentul să te întrebi chiar acum, care este VISUL tău?

Dacă vei ştii UNDE vrei să ajungi, vei găsi şi soluţii CUM să ajungi acolo!

Ce am făcut?

Am spus DA unei opotunitati despre care nu ştiam multe la început, nu ştiam nici despre sistemul de Network Marketing şi nici abilităţi de lider nu aveam (încă le dezvolt)!

Am avut încredere în cei care mi-au prezentat această oportunitate şi am avut exemplu că totul este posibil dacă crezi şi acţionezi în direcţia viselor tale, mentorii mei!

Deasemenea am avut disponibilitatea de a învăţa tot ce este necesar pentru a reuşi!

Ce am obţinut?

  • Un al 4 lea copil – business-ul Forever – pe care îl tratez cu respect, răbdare, dăruire şi pasiune, la fel ca pe ceilalţi 3 copii ai mei, pentru că îmi doresc să devină o afacere solidă şi  pe termen lung! În acest context, a luat naştere proiectul nostru “Femei şi mămici de success!” pe care îl derulăm cu mame că mine ,care îşi doresc şi ele libertatea de a munci de lângă copii, având propriul business, inspirând şi încurajând alte femei şi mămici, că şi ele POT !
  • Un mediu cu oameni deosebiţi – echipa mea, pe care îi preţuiesc şi îmi doresc pentru ei exact ce îmi doresc pentru copii mei: să crească frumos, să fie puternici şi fiecare vis al lor să devină realitate! Îmi doresc pentru fiecare să fie sănătoşi, fericiţi şi bogaţi.
  • Vise împlinite. De la cele mai mici vise, de a avea o cameră de prinţese, până la a avea parte de călătorii excepţionale chiar în America, o vacantă pe Croazieră “Freedom of the sea!” vacanţe pe care altfel nu ni le permiteam!
  • Venituri de nivel internaţional, eu cea care visam să câştig un minim de 2000 lei /lună, asta ca să vedeţi limitarea mea şi generozitatea companiei care m-a recompensat de cel puţin 3 ori mai mult, intr-un timp relativ scurt.
  • Satisfacţia unei muncii etice, transparente în care este vorba despre oameni şi nevoile lor!

 Rex Maughan, ne-a inspirit şi a creat un mediu în care fiecare poate deveni în mod demn ceea ce îşi doreşte! LA RÂNDUL MEU îmi doresc să creez un mediu în care familia mea, copii mei, echipa mea (femeile, mămicile împreuna cu familiile lor) să-şi realizeze toate visurile!

ACESTA ESTE SCOPUL MEU, ACESTA ESTE VISUL MEU!

CRED într-un viitor exceptional cu Forever şi CRED că toate visele noastre măreţe se vor realiza!!

Eu sunt Crisina Duma , sunt omul care iubeşte, sunt Senior Manager şi sunt Forever!

THIS IS FOREVER !

Aş dori să vă las 3 gânduri scurte :

1.   REDESCOPERĂ-TE !

2.   CREDE CĂ DIN IMPOSIBIL POŢI SĂ FACI POSIBIL!

3.   DACĂ NU LUPŢI PENTRU CEEA CE VREI , MERIŢI CEEA CE AI!