Welcome

We are creative.

Follow us

Afacerea Forever ca soluţie de job, imediat după absolvire

Afacerea Forever ca soluţie de job, imediat după absolvire

Autor: Ioana Marin, Manager Forever Living

Mă numesc Ioana Marin, am 28 de ani și sunt antreprenor. Povestea mea începe în urmă cu 15 ani, când produsele Forever au intrat în casa noastră, mama mea fiind responsabilă de acest lucru minunat.

Obținând rezultate foarte bune cu produsele într-o problemă de sănătate, pur și simplu ne-am îndrăgostit de ele și, în scurt timp, am ajuns să ne bucurăm de ele în fiecare zi.

După terminarea facultății  am decis sa mă angajez pentru că îmi doream să fiu independentă. Nu a trebuit să treacă mult timp să îmi dau seama că stresul era mare, venitul mic și, în realitate puteam să-mi îndeplinesc visuri continuând să fac doar asta.

Știam despre oportunitatea de afacere pe care o oferă Forever Living, din poveștile mamei și, am decis să încerc, în măcar câteva ore pe zi, să îmi construiesc, încet propria echipă. Încet, încet, mi-am dat seama de ocazia pe care o am la-ndemână, am urmat și sfaturile mamei și am hotărât să investesc încredere în oamenii care, la rândul lor, aveau încredere în mine. 

Mă consider norocoasă că am avut ajutor pe parcursul drumului meu. Mama mea, Garofița Marin, care este Manager în cadrul companiei, a fost și este un exemplu pentru mine. Datorită implicării ei eu am avut parte de mai multe reușite în această afacere. Am învățat să apreciez oamenii, să le dedic din timpul meu și să urmez un drum sigur, parcurs și de alții înaintea mea. 

Au trecut ani de când am decis să rămân alături de Forever Living. Am avut suișuri și coborâșuri. Am avut momente în care am vrut să renunț, dar am avut parte și de momente minunate cu bucurie și împlinire.

De ce iubesc să fiu antreprenor în Forever?

Păi, în primul rând, îmi place mediul care mă încurajează să cresc, să-mi doresc să devin zi de zi mai bună în ceea ce fac. Astfel, mi-am dezvoltat câteva din abilitățile necesare pentru succes în business.

Îmi place să păstrez legătura cu toți cei implicați în marea “familie” Forever. particip la seminarii, întâlniri motivaționale și la prezentări. 

Apoi, îmi place că sunt răsplătită pentru efortul meu. Chiar dacă pe perioada de început banii nu sunt mulți, după ce afacerea devine mai solidă, ajungi să fii răsplătit mai bine chiar, uneori, mai mult comparativ cu efortul pe care îl depui și spun asta din propria experiență.

Ar mai fi și altele: excursii, prietenii, experiențe unice etc. Însă, îmi doresc să vă spun câteva cuvinte despre ce am obținut până acum și ce îmi doresc pe viitor.

M-am dezvoltat personal foarte mult. Am încredere în mine, am o atitudine pozitivă și știu că, alături de Forever, dacă mă implic suficient, pot să am multe din ceea ce îmi doresc în viață. Cea mai recentă realizare este nivelul de Manager și sunt foarte fericită ca am ajuns aici, implicându-mă part-time, având și un alt job. Și, chiar și în aceste condiții, am ajuns la un venit care este de cel puțin 6 ori mai mare decât la principalul loc de muncă.

 

Următorul obiectiv este să ajut, cel puțin două persoane, din echipa mea să ajungă la nivelul de Manager și, bineînțeles, să ating nivelul de Eagle Manager. 

Eu cred că, dacă ești un om deschis la nou, și ai încredere în tine, viața poate fi minunată.