Welcome

We are creative.

Follow us

În 2012 eram “prea uzat” pentru sport. În 2013 am ajuns campion mondial

În 2012 eram “prea uzat” pentru sport. În 2013 am ajuns campion mondial

Autor: Ionuţ Pârju, Manager Forever Living

În Paşcani, oraş micuţ, s-a născut Pârju Ionuţ. Perseverenţa şi ambiţia l-au caracterizat de când se ştie.

Provin dintr-o familie cu situaţie financiară modestă cu trei copii. Eu sunt fratele cel mic. Nu mi-a lipsit nimic. Aveam dorinţa de a deveni campion, ascunsă în suflet şi mă întâlneam mereu cu ea când priveam înspre mine. Visam cu ochii deschişi, de multe ori, la pereţi plini cu medalii şi trofee, de parcă toate erau deja acolo şi le admiram.

Pasiunea pentru sport, în special pentru artele marţiale o aveam în sânge. La vârsta de cinci ani, plin de energie şi dorinţa de a fi cel mai bun, am început practica artelor marţiale chino-vietnameze, stilul QWAN KI DO. Am participat la numeroase competiţii de Qwan Ki Do, atât la copii, juniori şi seniori, la care am obţinut multiple medalii şi cupe, dar visul meu de campion european şi mondial era încă neîmplinit.

La vârsta de 27 ani eram uzat fizic şi cu multe probleme de sănătate. Antrenorul mi-a spus că sunt ,,bătrân” şi ar trebui să mă retrag din viaţa competiţională. Cum ştiam că Dumnezeu are grijă de toate şi nimic nu e întâmplător, eram sigur că visul meu urma să se împlinească.

Pe draga mea soţie, pe Mariana, am întâlnit-o datorită pasiunii mele pentru sport. Am ieşit, într-o zi să alerg, la stadion, prima oară până atunci, şi acolo era şi ea. Era înscrisă la Forever Living, încă de pe atunci, şi, din acel moment a început să se contureze visul meu, într-un mod mai complex decât îmi imaginasem.

Cu ajutorul produselor Forever, a liderilor acestei companii, dar mai ales datorită soţiei mele care a văzut în mine mai mult decât ştiam eu că sunt, în 2013 am câştigat două titluri de campion european, în Elveţia, apoi în 2015 a urmat un alt titlu de campion mondial în Belgia, iar în 2018 am câştigat la Europenele din Spania.

Îmi amintesc, în 2013, că aveam mari probleme cu tensiunea şi dureri de articulaţii atât de mari, că nu puteam să adorm noaptea. După doar şase luni în care am consumat Argi+ şi Forever Freedom, m-am pus pe picioare şi am câştigat primul titlu de campion.

Am rămas fidel produselor marca Forever Living. Îmi încep ziua cu Aloe Vera Gel, apoi alerg sau fac exerciţii: genoflexiuni, flotări, abdominale. Continui cu micul dejun la care adaug şi o porţie de Ultra Lite. După prânz servesc un nou Argi +, Daily, Multi-Maca şi Artic Sea. La a doua gustare a zilei consum un Fast-Breack şi un FabX, iar seara doar un shake Argi + cu Ultra Lite şi Forever Move.

Cu ajutorul produselor Forever şi a Managerilor Safir Dr. Carmen şi Gabriel Larion am obţinut rezultate neaşteptat de bune, pe plan sportiv şi profesional. Fiind călăuziţi de experienţa, caracterul şi dorinţa lor de-a depăşi obstacolele vieţii cu calm şi multă muncă plănuită inteligent, am atins nivelul de Manager şi de Eagle Manager alături de soţia mea, Mariana Pârju, campioană, la rândul ei.

Ne dezvoltăm în continuare în acest mediu sănătos, cu ajutorul produselor şi a oamenilor de excepţie, inspiraţi de exemple pozitive, sprijiniţi şi de cea mai iubita familie din cadrul companiei Forever Romania, diamanţii Aurel şi Vera Meşter.

Să fii campion, în fiecare zi, să apreciezi, să respecţi şi să accepţi tot ce ţi se întâmplă, ca pe adevărate binecuvântări! Nivelul de Eagle Manager înseamnă, în primul rând, să dăruieşti şi să îţi oferi necontenit sprijinul celor care cred în visul lor.