Welcome

We are creative.

Follow us

Povestea noastră este compusă din poveştile echipei noastre

Povestea noastră este compusă din poveştile echipei noastre

Autori: Daniela Brașoveanu și Nicușor Ploșniță, Manageri Forever Living

Începând cu februarie 2020 am devenit manageri ai companiei Forever Living Products.
Povestea noastră se confundă, până la identitate deplină, cu poveștile celor cu care ne-am intersectat de-a lungul vremii și care ne-au schimbat destinele. De aceea, credem că este mai potrivit să ne raportăm, în această activitate, la lecțiile de viață de care am avut parte și care continuă să fie sursă de inspirație pentru tot ceea ce întreprindem.

Am auzit adesea, în această afacere, expresii de genul: “Am venit la Forever dintr-o nevoie de sănătate, dar am rămas pentru oamenii pe care i-am cunoscut aici!” sau “Nu îmi lipsea nimic atunci când am cunoscut Forever, dar am fost captivat de …un ceva, “je ne sais quoi” ș.a.m.d.
Am căutat să descoperim firul roșu care, în opinia noastră, asigură forța, stabilitatea și dinamica acestei afaceri. Concluzia la care am ajuns, probabil ca mulți alții înaintea noastră, este că factorul uman e cel mai important şi, totodată, asigură continuitatea acestei afaceri, pe mai departe.

În realitate, povestea noastră de succes cuprinde alte poveşti de succes, ale unor oameni extraordinari pe care i-am cunoscut și care fac parte din marea familie Forever.

1. Cu Mihai m-am întâlnit în urmă cu mai bine de 10 ani. Pe atunci aveam o afacere clasică, un magazin cu produse naturale tip “Plafar”. Când a intrat în magazin aproape nu l-am auzit, atât de discret și sfios era! A mers de la un raft la altul, a luat diferite produse cărora le-a citit prospectele, a notat produsele şi preţurile lor înr-o agendă mică. Am remarcat atunci că nu putea vorbi destul de coerent, iar mai târziu am aflat că este pensionat de boală, fiind considerat de o comisie medicală, inapt pentru muncă şi “recompensat” cu o pensie extrem de mică. Viaţa, pentru Mihai nu se terminase, ci, cumva atunci începea. A ales, inspirat, să creadă în afacerea Forever Living, iar noi am învăţat de la el despre modestia adevărată, smerenie și capacitatea de autodepăşire.

2. Cu Vasile și soția sa, Ani, ne-am cunoscut la puțin timp după ce am devenit parte din echipa Forever. Am apelat la serviciile lor pentru a dobândi permisul auto. Pragmatic din fire, Vasile a intuit de la început potențialul afacerii Forever şi a pornit pe drumul așternut de companie, cu mult curaj şi cu 2 pachete nutriționale Vital 5.  A decis să treacă la acțiune și, după un „efort” de aproximativ 2 luni, a devenit mai suplu, pierzând 20 de kilograme. Zeci de persoane impresionate de rezultatele sale au decis să-l urmeze în echipa Forever! Ceea ce am învățat de la Vasile a fost forța teribilă a propriului exemplu, care poate surmonta toate piedicile și schimba cursul destinului!

3. Otilia este energie, o fiinţă fascinantă şi pozitivă pe care o cunosc tot din perioada în care aveam “afacerea clasică”. Am rămas buni prieteni chiar și după ce am închis magazinul. Ne-am intersectat câţiva ani mai târziu în activități care implicau starea de bine și frumusețea. La Otilia mi-au atras atenţia mimetismul social, comunicarea lejeră şi zâmbetul aproape permanent, dorința de autodepășire şi dedicarea pentru aşteptările clientului. Am apreciat la Otilia tenacitatea, adaptabilitatea, flexibilitatea și eleganța nu doar a discursului. Este un model de transformare a omului care îşi doreşte să fie bine informat şi să aibă o viaţă de calitate.

4. Pe Carolina o cunosc de mulți ani. Am remarcat la ea, încă de la început, setea de cunoaștere şi cunoştinţele ample pe care le deţinea. Este capabilă să dea un răspuns extrem de bine documentat, în multe domenii ceea ce este rar în societatea noastră grăbită și superficială. Am ajuns să descopăr, cu trecerea timpului, capacitatea sa uriașă de sacrificiu, altruismul și generozitatea de care dădea dovadă permanent. Ceea ce am admirat enorm la Carolina a fost educația aleasă pe care a oferit-o celor 3 fii ai săi, bazată pe respect, încredere şi susținere necondiționată. De la Carolina învăț permanent cum pot fi transpuse în realitate cele trei virtuți creștine: credința, nădejdea și dragostea, pe care cu toții urmărim să le înfăptuim în viaţă!

Desigur, am putea continua cu alte și alte mărturii fascinante, despre oameni cu potențial care au decis să folosească timpul și înzestrările personale pentru a-i ajuta pe semenii lor. Reușita noastră nu este una fantastică, este o evoluție firească a oricărui FBO care respectă politicile companiei și strategiile de marketing.

La Forever Living am cunoscut oameni remarcabili şi am realizat că potențialul acestei afaceri este uriaș.  Căutăm să ne educăm pentru a fi utili echipei noastre, dar și noilor prospecți, fiind convinși că doar prin educație se poate atinge un țel.

Am realizat însă, că dincolo de ambalajul strălucitor, complicat, tehnic, științific pe care îl oferim lumii, rămâne un singur element care poate înclina balanța, iubirea, pe care o putem manifesta prin gesturi simple, de atenție față de oameni, prin empatie și perceperea clară a nevoilor celorlalți.

De la sponsorii noștri, Maria și Daniel Parascan, Soaring Manager, am învățat să respectăm valorile personale ale fiecăruia, să acordăm valoare fiecăruia, să-l așezăm acolo unde este potrivit. Tot de la ei am învățat că este util să avem răbdare (care să tindă spre infinit) cu toți oamenii, să acordăm un “cec în alb” interlocutorilor, pe care ei sa-și scrie, zi de zi, valoarea. Ei ne-au învățat să ne debarasăm de condiționări negative, de false superstiții și dogme și să mergem cu încredere pe o cărare bătătorită și sigură, de peste 40 de ani. Am învățat de la ei că nu este important ce diplome ai câștigat de-a lungul vieții, ci modul în care te descoperi ca OM, față de semeni și afacerea pe care o faci va fi o măsură echitabilă a OMENIEI, manifestate constant și perseverent.

Când suntem întrebați ce anume ne mai putem dori din activitatea în cadrul Companiei Forever, răspunsul nostru este: “De vreme ce compania a schimbat atâtea destine în decursul celor patru decenii, și noi ne vom implica pentru a atinge alte suflete deschise, care să înceapă treptat să lucreze la “șlefuirea diamantului interior”. Reușind acest lucru, avem acces la absolut toate recompensele pregătite de companie: călătorii în locuri superbe, prieteni de calitate, stimulente financiare consistente etc.

Știm că ele sunt o recunoaștere a valorii muncii noastre și ne place să descoperim, cu fiecare pas pe care îl facem, că suntem în locul în care aprecierea este una reală, palpabilă! Cu toții suntem în “căutarea fericirii” și credem că Forever răspunde oricărui deziderat, în acest sens.

Noi dorim să asigurăm Diamond Team și Forever România de disponibilitatea noastră totală pentru ca toate proiectele prezente și viitoare să se dezvolte perfect!