Welcome

We are creative.

Follow us

Am deschis “Cutia cu vise” din 2019 şi ne-am bucurat de împliniri

Am deschis “Cutia cu vise” din 2019 şi ne-am bucurat de împliniri

Vision 2020 Colibiţa a fost un eveniment de început de an, pe placul tuturor. Ne-am reîntâlnit, am deschis cutia cu dorinţele scrise la început de 2019 şi ne-am bucurat de împlinirile fiecăruia. Ştim că avem de învăţat unii de la ceilalţi şi apreciem valoarea oamenilor din jurul nostru cu care ne-a fost dat să interacţionăm, în special liderii din marea echipă #diamondteam.

La această întâlnire care a durat trei zile am lucrat intens, ne-am simţit bine împreună, am dansat şi am apreciat bucatele servite.

Un weekend de excepție la Colibița, unde ne-am instruit, ne-am relaxat și am sărbătorit intrarea in anul 2020, care va fi unul miraculos pentru noi toți! Mulțumim Vera și Aurel Mester pentru tot efortul și dragostea voastră pentru echipa! (Smaranda Sălcudean, Senior Manager Forever Living)

Weekend Magic! Ne-am extins Viziunea alături de oameni care ne-au oferit strălucirea lor și ne-au decorat anul 2020 cu idei noi și multă inspirație! Mulțumim echipei împreună cu care am fost prezenți și mentorilor noștri Vera și Aurel Meșter pentru dăruire, dragoste, slujire și pasiune neobosită! Vă iubim și vă prețuim! Rămâi în Car! (Maria Parascan, Soaring Manager, Forever Living)