Welcome

We are creative.

Follow us

Ramona Vingan-Împliniri cu Forever Living

Ramona Vingan-Împliniri cu Forever Living

Autor Ramona Vingan, Senior Manager Forever Living Products

De profesie, sunt inginer constructor. Conduc o firmă cu activitate de marketing și management în parteneriat cu Forever Living Products, unde sunt calificată la nivel de Senior Manager.

Iubesc munca pe care o fac cu dăruire, fiindcă în ea mi-am găsit împlinirea sufletescă. E minunat că pot influența în bine viața altora, că le pot sprijini reușita și mă bucur mult de fiecare dată când întâlnesc oameni dornici să își amplifice valoarea. Experiențele trăite în activitatea mea de peste 20 de ani alături de Forver Living dau sens și cresc valoare propriei mele vieți.
Da, pot spune că am toate motivele să fiu fericită, dar în primul rând fiindcă am fost binecuvântată și cu o familie frumoasă, pentru care sunt mândră și recunoscatoare.

Cei trei copii ai mei, frumoși și inteligenți, la rândul lor părinți, fiecare urmându-și propria pasiune din punct de vedere profesional, sunt realizați și foarte apreciati profesional.
Mă bucur că și ei prețuiesc calitatea vieții, că duc o viață activă, iubesc sportul, consumă produsele Forever Living în familie, apreciază și practică un stil de viață sănătos. Chiar si așa, cu activitate ocazională, ei au anumite performanțe atinse și s-au calificat în diferite nivele ale planului de marketing și sunt mândră pentru asta.

Povestea mea ca partener de marketing al companiei FLP este simplă și, cu siguranță, asemănătoare multor experiențe trăite de alți colegi. Am cunoscut oportunitatea Forever Living într-o perioadă când aveam nevoie de schimbări pe mai multe planuri, dar mai puțin pe plan financiar.
După o activitate îndelungată cu muncă de conducere ca inginer constructor, sănătatea mea s-a șubrezit destul de puternic și o perioadă de timp am fost pensionată de boală cu drept de a lucra 4 ore/zi.
Nu m-am resemnat, ci, renunțând la profesia mea, am avut cateva încercari de schimbare, cu trei afaceri proprii. La primele două, o grădiniță privată și un magazin cu îmbrăcăminte și încălțăminte, am renunțat fiindcă imi aduceau un profit mic și, ca orice afacere clasică, aveam cheltuieli, multe responsabilități și bătaie de cap.

Cea de-a treia activitate, manager în vânzări, mi-a adus satisfacție, afirmare si recompense frumoase, dar era o muncă stresantă și solicitantă, indeosebi din cauza conducerii superioare autoritare și insuficient interesată de colaborarea constructivă cu noi, managerii săi, iar asta mi-a provocat nemultumire și dezamăgire.

Sănătatea mea s-a degradat în timp. Aveam nevoie în primul rând de sănătate, dar, în același timp, de împlinire sufletească, bucurie, timp liber, sens dat vieții și eliberare de stres. Eram conștientă că dacă voi continua să fac ceea ce făceam, voi continua să am nemulţumiri. Îmi doream o schimbare. Atunci am primit apelul de telefon care mi-a schimbat viața.

M-au sunat prietenii mei, familia Mester, care urmau sa vina în Cluj și-mi propuneau o întâlnire, fiindcă doreau să-mi dea niște informații care m-ar fi putut ajuta pe mai multe planuri, inclusiv privind sănătatea.

Așa am ajuns să aflu despre compania Forever Living Products alături de care activez de 21 ani cu devotament si pasiune. Sunt anii care mi-au adus multe satisfacții sufletești și financiare, iar mai important decât toate, mi-au reconstruit sănătatea. Este o mare șansă ca prin munca pe care o faci să poți obține deopotrivă bani și sănătate. Asta se întâmpla aici, la Forever.

Avantajele activității erau multe, încă de la început, iar riscuri nu existau.
Am format repede o echipă din oameni dornici să consume produse și să le promoveze. Entuziasmul nostru privind recomandarea produselor creștea mereu, căci efectul lor ne uimea și ne încanta.
Am avut repede confirmarea generoaselor recompense oferite de companie.
Inceputurile nu au fost ușoare, fiindca nu aveam mașini performante, iar produsele trebuiau aduse de noi, la început din Ungaria, apoi din București. Abia mai târziu au fost deschise alte puncte de desfacere în România și, mult mai tarziu, am avut posibilitatea să le primim prin servicii de curierat.

Colegii mei și cu mine am fost îndrumați și ajutați să reușim. Voi fi permanent recunoscătoare pentru asta îndrumătorilor noștri deosebiţi care au fost sponsorii mei Forever, Vera şi Aurel Meşter, azi Diamant Manageri, Gizella şi Marius Botis, azi Diamant Manageri, ei fiind cei care au lansat afacerea în România și Maria Pop, azi Soaring Manager. Am participat la toate întâlnirile organizate de acești îndrumători precum și la cele ale companiei, pe plan local sau național.
Alegând parteneriatul cu Forever Living Products, sunt sigură că am făcut cea mai bună alegere. Am primit mult mai mult decât am crezut că aș putea realiza într-o viață.

Înfrunt, în continuare, greutățile, caut soluții şi doresc să îmi dezvolt aptitudinile pentru a face lucrurile cât mai corect.