Welcome

We are creative.

Follow us

Final de 2019 cu #diamondteam în toată România

Final de 2019 cu #diamondteam în toată România

La #diamondteam, în toate colţurile ţării, anul 2019 s-a încheiat încheie cu bucurii şi multe realizări.

Oameni cu povești de viață impresionante, care împlinesc dorințe și care au învățat să trăiască mai bine, mai sănătoși și mai fericiți s-au reunit la Fălticeni. A fost o nouă ocazie de bucurie pentru toţi!

Cu recunoștință pentru toți cei prezenți și implicați, în evenimentul de final de an, de la Cluj, s-a încheiat 2019 şi în Transilvania! E minunat să vezi dăruirea deplină pentru reușită și să simți energia pozitivă a tuturor invitaților.

Rămânem în Transilvania, mai exact, la Oradea. Christmas Party #diamonteam a însemnat şi aici o seară de poveste alături de persoane minunate. S-a sărbătorit succesul din anul 2019 și s-au rostit, în gând, dorinţe pentru 2020. Startul în noul an a fost luat cu speranță și încredere în succese și realizări.

 

Înainte de a ne reîntoarce în Moldova, transmitem Happy New Year şi de la Bistriţa! Felicitări tuturor pentru realizările din 2019. Mult succes la împărțit sănătate, frumusețe și bunăstare celor din jur! A fost o plăcere să petrecem încă o seară împreună cu cei dragi.

Am spus “Rămas bun” lui 2019 şi l-am primit cu braţele deschise pe 2020 şi la Bacău.

Se spune că atunci când cifra se repetă, ca în 2020, cineva te iubeşte. Ne face mare plăcere să răspândim gânduri şi atitudine pozitivă, să iubim oamenii din jurul nostru şi să ne bucurăm de realizările fiecăruia! Vise împlinite în 2020! #diamondteam