Welcome

We are creative.

Follow us

Când Forever se transmite de la o generaţie la alta. Familia Marin

Când Forever se transmite de la o generaţie la alta. Familia Marin

Autor: Garofiţa Marin, Manger Forever Living

Suntem Garofița și Ioana Marin, mamă și fică și, totodată, partenere în afacerea Forever.

Ne bucurăm din plin de avantajul oferit de compania Forever de a putea lucra în familie. Asta ne oferă șansa să petrecem timp de calitate împreună şi, în multe cazuri, să ne completăm reciproc. De exemplu, organizăm întâlniri dedicate special întreţinerii pielii feţei, iar în timp ce una dintre noi ține prezentarea propriu-zisă, cealaltă se ocupă de invitaţi şi pune în practică etapele explicate.

Participăm împreună cu echipele noastre la evenimentele Forever, dar ne susţinem şi la întâlnirile non formale, desfăşurate acasă, la un pahar de Aloe Blossom Herbal Tea și clătite. Toate aceste activități contribuie la succesul şi realizările fiecăreia.

Şi pentru că e vorba despre Forever, povestea e şi mai frumoasă. Succesul individual al fiecăreia dintre echipele noastre, este, în realitate, unul comun,  al întregii familii (mărite în cazul nostru:)).

Ioana, fiica mea, a devenit primul Manager Forever al meu. A fost una dintre cele mai mari şi importante realizări din viaţa ei, de până acum, pe care a reuşit-o în luna ianuarie 2019. Am sărbătorit la evenimentul organizat periodic, de companie, Forever Succes Day. Bucuria a fost şi mai mare pentru că am fost alături de ea şi am vazut-o strălucind pe scenă, împlinindu-şi dorinţa.

Pentru noi evenimentele din familie au un rol foarte important. Am învăţat să cresc în această afacere alături de oameni care m-au îndrumat şi ajutat şi pentru care voi avea profund respect, totdeauna. Mă simt împlinită să pot oferi copilului meu ghidare şi ajutor pentru a reuşi, la rândul ei. 

Acum avem două echipe ai căror membri, în multe situaţii, se bucură de companie reciprocă. Ioana este mai mult cu tinerii. Are un grup de oameni frumoşi. Ştiu lucra împreună şi pot adapta, cu uşurinţă, nevoile de business la noile tehnologii de comunicare, iar asta ne ajută şi pe noi…cei trecuţi de prima tinereţe. 

Pentru viitor ne propunem să continuăm tot împreună. Ne dorim să fim un exemplu pentru cei din jurul nostru, pentru cei care au încredere şi ne urmează, să-i sprijinim să-și dezvolte propriile afaceri în parteneriat cu Forever.