Welcome

We are creative.

Follow us

Principii de planificare a afacerii Forever. Erna Herteliu

Principii de planificare a afacerii Forever. Erna Herteliu

Autor: Erna Maura Herteliu, Safir Manager Forever

Pentru a deveni un membru de succes în marea şi valoroasa echipă Forever Living Products (Compania Aloe Vera), existentă la nivel internaţional, ai nevoie să parcurgi câţiva paşi importanţi, să înveţi câte ceva despre valori, succes şi perseverenţă.

Iată câteva sfaturi pe care eu le-am urmat în drumul meu Forever:

  1. Adaugă valoare la valoarea omului
  2. Nu există o formulă magică sau un plan unic care să se potrivească oricărui om

Tocmai de aceea, ADAPTAREA la situaţia concretă, particulară a fiecărui om este principiul fundamental în planificarea afacerii Forever.

Înainte de a începe, cu adevărat, acest business ar fi bine să analizezi, în primul rând, care este atitudinea ta faţă de propriul business? Care sunt aşteptările tale? Ce nivel de creştere preconizezi?

Este posibil, de asemenea, să ai o oarecare nesiguranţă, să nu ştii la ce anume să te aştepţi: succes sau eşec?

Sunt unele aspecte ale activităţii de business care nu depind de tine, pe care nu le poţi schimba şi nu ar trebui să consumi energie încercând să le schimbi. De exemplu, problemele personale ale oamenilor din jurul tău care nu ar trebui să reprezinte semne de STOP în calea succesului tău, INDICATOARE DE DIRECŢIE!

Succesul în activitatea Forever nu-i totul despre cât de mult poţi munci, ci despre abilitatea de a VISA şi VIZUALIZA ceea ce este posibil. Odată ce poţi visa şi imagina viitorul, te poţi aşterne la lucru, în mod plăcut, pentru a-l CREA.

Creativitatea poate deveni un atuu al tău în activitatea de business, pentru că, oamenii creativi, deseori:

a) se plictisesc uşor şi încearcă lucruri noi sau noi căi ce abordare       

b) îşi asumă riscuri şi luptă     

c) “colorează în afara liniilor” şi nu se mulţumesc cu ceea ce face toată lumea     

d) gândesc cu inima şi se dedică scopului lor     

e) fac multe greşeli pentru că încearcă mult să răzbească, dar învaţă din greşeli         

g) lucrează mai bine independent pentru că ajung să evolueze foarte repede    

h) se pot adapta uşor         

j) au visuri măreţe pe care le pot transforma în realitate

Pentru ca succesul să nu te prindă nepregătit şi să fii sigur că îl vei cunoaşte, aşa cum îţi doreşti, încearcă să stabileşti, profesionist, ţinte, nu dorinţe! Forever Living şi activitatea la această companie nu e doar despre a atinge o ţintă, ci este mai mult despre ceea ce devii în timpul călătoriei, modul în care te transformi.

Ia-ţi timp să realizezi cine trebuie să devii pentru a obţine ceea ce doreşti.

Atunci când deţii controlul propriului destin financiar, bucuriile ar trebui să vină de la sine pentru că  îţi poţi împlini aproape orice dorinţă. Dacă actualul loc de muncă sau cariera nu te duc în această direcţie, poate e timpul să schimbi ceva. Forever Living Products oferă o oportunitate excelentă de business!

Starea de fericire de astăzi este cheia fericirii din viitor.

Şi, în final, doresc să scriu definiţia cuvântului Gratitudine = sentiment durabil de afecţiune nutrit de o persoană faţă de cineva, pentru un bine făcut (definiţie DEX). Sinonime: satisfacţie, plăcere, bucurie, mândrie, prinos. Gratitudine = great attitude = atitudine măreaţă.

Herteliu Erna Maura – Safir Manager – membru Champions Club