Welcome

We are creative.

Follow us

M-am născut cu dorinţa de a fi campion. Mariana Pârju

M-am născut cu dorinţa de a fi campion. Mariana Pârju

Autor: Mariana Parju, Eagle Manager

M-am născut în Zodia Leu cu dorința și visul de a deveni un campion. Provin dintr-o familie cu şapte copii şi cu greu am fost lăsată să fac sport. Când aveam zece ani, îmi amintesc cum doamna antrenoare de atletism, Rodica Dudău, a venit la noi acasă şi le-a spus părinţilor mei că sunt cea mai bună sportivă din grupa dânsei. Totodată, i-a rugat pe ai mei să mă lase să mă antrenez la nivel de performanţă, pentru a participa, ulterior, la campionate naționale.

La vârsta de 14 ani tata ne-a părăsit. Am rămas acasă şase copii cu nevoi foarte mari şi multe, iar unul dintre fraţi era paralizat. În clasa a-VIII-a nu știam ce drum să urmez. Aveam de ales între dorinţa mamei, liceul sanitar şi dorinţa mea, liceul sportiv. Am ales drumul meu, dar visul era departe de a fi împlinit. Aveam nevoie de echipament, însă nu dispuneam de banii necesari să îl cumpăr. În clasa a IX-a am reușit performanţa unui record național la proba 400m garduri, juniori și am obţinut primul meu câştig din sport, o indemnizație de 1.800 lei. A fost mare bucurie.

La 20 de ani m-am măritat și, patru ani mai târziu, am născut-o pe fetiţa mea. Am crescut în greutate şi am ajuns la 104 kg. Cu multă muncă, în doi ani, am reușit să slăbesc 40 kg însă, din 2006, din cauza unei suferinţe fizice, a trebuit să mă opresc din a face sport, trei ani de zile.

În 2009, bucuria Forever a intrat în viaţa mea. Cătălina Corman, o clientă de la sală, mi-a spus despre produsele Forever. Am spus “DA, vreau şi eu” şi am început cu Clean 9 și Forever F.I.T. Am reușit să slăbesc 22 kg pe care le acumulasem în perioada în care nu am mai făcut sport. În 2010, la primul concurs de alergare organizat de Compania Forever, a înviat doinţa de a fi campioană. Am avut-o  ca suport de nădejde, pe doamna doctor Carmen Larion.

Cu un partener ca Forever, care produce suplimente nutritive excepționale, în anul 2014, am revenit în lotul național de atletism. De atunci, am câştigat aurul la probele: 80m garduri, prăjină, 400m garduri şi record naţional, 2.000m obstacole şi record naţional, 400m garduri, aruncarea greutăţii şi 5km marș, record balcanic la săritura cu prăjina în sală. Am urcat pe podium la multe alte competiții de cross, semimaraton și maraton la care am obținut medalii la open și categorie.

În 2015 am atins nivelul de Manager Forever și, în 2017, am ajuns Eagle Manager.

Cu Forever, am călătorit în America și, astfel, mi-am îndeplinit un alt vis. Sunt, în primul rând om şi apoi soție, sportivă și bunică. Consum suplimente de la Forever, conform unui program regulat: Aloe Vera Gel, Forever Move, Nature Min, Artic Sea, Absorbent C, A Beta Care, Argi +, Ultra Lite și Vision.

Totdeauna, pentru membrii echipei mele, repet și recomand: punctualitatea, perseverența, munca multă și respectul față de sine și semeni.

,,Dăruieşte și vei primi” este deviza mea, iar unul din visele mele este să ajut oamenii să fie sănătoşi.