Welcome

We are creative.

Follow us

Afacerea în familie o bucurie pentru fiecare. Viorel şi Viorica Moca

Afacerea în familie o bucurie pentru fiecare. Viorel şi Viorica Moca

Autor: Viorel Moca, Soaring Manageri

Suntem o familie simplă şi modestă din Oradea, părinţii a trei copii speciali: Viorela, căsătorită cu Marcel şi, totodată, sponsorul nostru în afacerea Forever, Daiana, căsătorită cu Dani, unul dintre managerii noştri şi Titus, cel mai proaspat manager Forever din familie. De asemenea, suntem şi bunicii lui Şerban şi Rareş, copiii Viorelei şi bunicii Antoniei, fetiţa Daianei. Putem spune, fără doar si poate, că suntem o familie FOREVER.

Povestea noastră în Forever a început astfel în ianuarie 2003. Aurelia şi Ghiţă Popa, prietenii nostri, ne-au propus, mie şi soţiei, să-i oferim Viorelei, şansa de a deveni consultant Forever, pentru a promova cosmeticele din gama Sonya, ea fiind pe atunci studentă. Nu auzisem până în 2003 de sistemul M.L.M. sau network marketing.

Sunt de profesie inginer şi, în acea perioadă, aveam o afacere tradiţională în domeniul zootehnic. În ianuarie 2003, Viorela a semnat formularul de înscriere. Calificarea la nivel de Asistent Supervizor, la Forever Living, s-a făcut în mai 2003.

La scurt timp, ne-am înscris si noi în echipa fiicei noastre şi, în septembrie 2003, am reuşit calificarea de Asistent Supervizor. Soţia mea,Viorica a fost prezentă, împreună cu fiica noastra la seminariile pe care sponsorii superiori, familia Vera şi Aurel Meşter, le organizau în Oradea.

În octombrie, la un astfel de seminar, am discutat cu domnul doctor Doru Culişir, fostul nostru drag coleg, despre beneficiile uimitoare ale produselor, pe care ulterior le-am testat personal şi am simţit primele beneficii pe propria piele. Am promis atunci soţiei că în primăvara lui 2004 voi începe şi eu activitatea în Forever. Aşa s-a întamplat, iar iunie 2004 ne-a adus calificarea de manageri la Aloe Vera Company (Forever Living Products).

O perioadă lungă de timp, între 2006 şi 2013, am „existat” în afacerea Forever la un nivel foarte scăzut. În acelaşi timp, eram şi curierul Oradiei pentru comenzi la depozitul companiei din Arad dar, a fost un moment important,  care mi-a schimbat destinul.

Am început să particip, din ianuarie 2013, la seminariile Forever Diamond Club, seminarii de la care nu am mai lipsit. Iar în prezent, nu lipsim de la nici un seminar Forever, ştiind că doar aşa vom putea evolua.

Întâlnirile organizate de Vera şi Aurel Meşter şi partenerii din Diamond Team, au avut un impact extraordinar în echipa noastră şi am învăţat foarte mult de la aceşti oameni deosebiţi. Ne-am schimbat modul de a gândi şi relaţiona, iar din curier am devenit antreprenor şi am adoptat o atitudine de “vultur”. Toată familia am realizat că suntem creaţi pentru lucruri, cu adevărat, măreţe şi am acţionat în acest sens!

Avem câteva realizări frumoase şi sperăm că ele reprezintă doar începutul în drumul nostru:  3 cecuri Charmain’s Bonus, o mulţime de stimulente atinse, vacanţe frumoase (DUBAI, DALLAS, STOCKHOLM), bonusul auto Forever2Drive. Scopul nostru e să creştem şi mai mult alături de partenerii şi colegii noştri.

 

Sunt obstacole în muncă, e adevărat, dar când vedem satisfacţia partenerilor noştri după o calificare sau după rezultatele minunate şi starea de bine a clienţilor noştri, uităm imediat greul şi ne concentrăm asupra provocărilor următoare.

Am început reconstrucţia afacerii noastre aplicând metodele de lucru ale lui Rex Maughan, preşedintele Aloe Vera Company: “prima dată semănăm şi apoi aşteptăm recolta”. În toate seminariile şi întâlnirile noastre, beneficiile produselor şi oportunitatea de afacere Forever sunt subiecte centrale. Ne dăruim atenţia acelor parteneri care înţeleg dimensiunea de excepţie a afacerii Forever.

De asemenea, mulţumim lui Dumnezeu pentru toţi oamenii minunaţi şi speciali care ne înconjoară şi care sunt lângă noi, liderilor din echipa noastră care desfăşoară cu multă pasiune această activitate şi le dorim tuturor progrese şi satisfacţii pe măsura potenţialului lor!