Welcome

We are creative.

Follow us

Leadership meeting Sovata #IMA19

Leadership meeting Sovata #IMA19

În 21 și 22 septembrie am fost prezenți la un #leadershipmeeting. În astfel de împrejurări, cu a fost #IMA19, se întâlnesc cei mai activi FBO din țară.

M-am simțit excelent înconjurat de oameni de calitate din întreaga țară și învățând de la cei mai buni. Cosider că uns atfel de eveniment este cea mai bună investiție în propria dezvoltare. (Claudiu Florin Ianc, Supervisor)

După trainingul dedicat managerilor și activilor, ne-am bucurat la Party Bahamas organizat pentru a ne reaminti de întâlnirea Eagle Managerilor care va fi în Bahamas, în 2020.

“Succes e atunci când ești invitat să joci în cât mai multe jocuri!!!” Se pliază foarte bine pe deviza echipei noastre: “muncim ușor și de distrăm din greu!“ Deci suntem pe calea cea bună! (Carmen și Gabriel Larion, Safir Manageri)

O petrecere pe cinste care ne pregătește pentru atmosfera din Bahamas 2020!🏝 (Maria și Daniel Parascan, Soaring Manageri)

Fiecare întâlnire cu partenerii și prietenii noștrii se transformă într-un prilej de a ne oferi un plus de valoare unii, altora, de a ne dezvolta și  conștientiza că, atât progresul, cât și frumusețea vieții le poti trăi la cote mult mai înalte, împreună! Live, Love, Lead Together as one!

Cu toții suntem gata să facem schimbările necesare pentru a contribui astfel încât viața noastră și a celor din jur să devină mai bună, mai echilibrată, mai plină de semnificație.

Totul începe cu “A FI”, apoi “A FACE” și “A AVEA” satisfacții pe măsură! Setează-ți și tu mintea pentru succes și vino alături de noi!

Împreună putem ajuta mai mulți oameni să se bucure de VIAȚĂ și să-și împlinească visele!

Lasa să străluceasca diamantul din tine, în lumina FOREVER! (Vera și Aurel Meșter, Diamant Manageri)

Go #diamondteam!