Welcome

We are creative.

Follow us

Mi-am împlinit una din dorinţe. Doream să văd lumea

Mi-am împlinit una din dorinţe. Doream să văd lumea

Autor: Marilena Culişir, Soaring Manager

Întâlnirea mea cu Compania Forever a apărut la momentul potrivit. De ce spun asta? Pentru că m-a găsit într-o perioadă foarte grea din viaţa mea, o perioada în care căutam soluţii.

Dar s-o iau cu începutul. Ani de zile, am avut statutul de angajat. Au fost ani despre care nu pot spune prea multe lucruri în ceea ce priveste activitatea mea. Trăiam într-o rutină zilnică, fără nicio perspectivă de schimbare; cu un loc de muncă stabil, orar clar de muncă, aveam dreptul la un concediu pe an şi încasam un salariu mic.

Cu toate acestea, dorinţa mea, la acel moment, era să-mi păstrez locul de muncă, de unde urma să ies la pensie. Dar n-a fost să fie aşa, din fericire (pot spune acum). La scurt timp, compania unde eram angajată a intrat în faliment, iar eu m-am trezit, dintr-o dată, şomeră.

A fost un moment foarte greu pentru mine, eram total dezorientată, nu ştiam încotro s-o apuc. Abia mai târziu, am realizat ce mare impact pozitiv a avut în viata mea statutul de şomer. A fost momentul care m-a trezit la realitate, care m-a determinat să-mi pun întrebări legate de felul cum va arăta viaţa mea peste unul, cinci, chiar zece ani. Abia atunci am început să mă gândesc serios la ce îmi doresc cu adevărat! Aveam trei dorinţe mari, la acel moment:

1. Aveam nevoie de bani.                                                                                                          

2. Îmi doream libertate, adică îmi doream o activitate în care să fiu eu însămi şi în care eu să iau deciziile de genul când să lucrez, cu cine şi unde să lucrez, când să merg în vacanţe şi nu îmi doream vreun şef.

3. De asemenea, doream să călătoresc, să văd lumea.

În acea perioadă zbuciumată am primit o invitaţie la un eveniment Forever. Am ascultat cu atenţie informaţia şi am înţeles că cele trei dorinţe ala mele se pot îndeplini.

Am spus DA parteneriatului cu Forever, fără să stau prea mult pe gânduri chiar dacă nu am înţeles mare lucru despre activitate propriu-zis. Luasem decizia de a trata cu foarte mare seriozitate această nouă activitate, la fel ca pe o profesie.

Am întâlnit multe obsacole pe parcurs, dar dorinţele mele erau atât de puternice încât am reuşit să le depăşesc momentele mai puţin plăcute. Cel mai mare obstacol a fost vorbitul în public, însă am reuşit să birui şi această teamă.

Activitatea în parteneriatul cu Compania Forever se bazează pe un principiu drag mie: ajută cât mai multă lume s-o ducă mai bine şi atunci te ajuţi şi pe tine. Este adevărat că avem produse valoroase şi un plan de marketing foarte generos, dar cei mai importanţi sunt oamenii. Este o afacere cu oameni şi pentru oameni. Am înţeles şi am aplicat zi de zi acest principiu.

Mă bucur pentru fiecare persoană care a avut încredere în mine şi mi s-a alăturat, care se bucură de beneficiile produselor şi de recompensele planului de marketing.

Am primit de la Forever mult mai mult decât îmi puteam imagina: m-am calificat la foarte multe programe stimulative oferite de companie: Forever 2 Drive, Charman’s Bonus, Raliuri Europene şi Raliuri Globale.

Am ocazia să petrec, în fiecare an, vacanţe de neuitat alături de echipa Forever, în diferite locuri din ţară şi din lume, unde nu visam că o să ajung vreodata: SUA, Singapore sau Johanesburg.

Doar alături de această afacere am trăit momente speciale, pline de emoţie, momente de apreciere şi recunoaştere la fiecare succes personal sau de echipă. Iubesc această activitate, o fac cu pasiune şi cu multă dragoste. Îmi doresc să las ceva frumos şi durabil în urma mea.

“Ce faci pentru tine, dispare o dată cu tine, ce faci pentru alţii rămâne pentru eternitate” (Albert Einstein).