Welcome

We are creative.

Follow us

FOREVER îţi oferă o perspectivă măreaţă însă alegerea este a ta!

FOREVER îţi oferă o perspectivă măreaţă însă alegerea este a ta!

Autorul articolului: Vera Meşter, Diamant Manager 

Dragi colegi, haideţi să privim împreună la ceea ce generează creşterea într-o echipă.

Majoritatea dintre voi aţi ajuns la nivelul de manager în cadrul companiei. De la acest nivel, sunteţi într-o altă postură, cu alte drepturi dar şi cu alte responsabilităţi. Din acest moment, aveţi de ales să continuaţi să vă axaţi pe distribuire de produse rămânând la acest nivel sau să începeţi dezvoltarea şi pregătirea voastră pentru a evolua.

Evoluţia este posibilă doar atunci când tu devii un lider şi apoi te implici în formarea de alţi lideri. Doar un om dornic să înveţe pentru a deveni un lider mai bun, va fi capabil să înveţe pe alţii să devină lideri buni.

Noi nu instruim agenţi de vânzări, noi nu suntem agenţi de vânzări, noi avem vise de împlinit pe care vrem să le vedem realizate.

FOREVER îţi oferă o perspectivă măreaţă însă alegerea este a ta!

Haideţi, să împlinim visele noastre ajutându-i pe alţii să le împlinească pe ale lor. Noi învăţăm pe cei din jur să trăiască un Stil de Viaţă Sănătos, Liber şi Prosper oferindu-le exemplul nostru personal, îndrumându-i, susţinându-i, oferindu-le un mediu de creştere cu Viziune, Misiune şi Valori clare.

Calea spre creşterea exponenţială este formarea de noi lideri în echipa ta!

Modul în care ai condus până acum te-a adus unde eşti astăzi. Doar dacă vei creşte la un nou nivel de conducere, echipa şi rezultatele tale vor creşte! Doar dacă te vei implica în a descoperi şi a forma lideri, vei avea SUCCES REAL! Deci, să nu ne mai plângem de rezultate. Ele sunt direct proporţionale cu nivelul nostru de leadership!

Schimbându-ne atitudinea, ne vom schimba altitudinea!

În Forever se caută vulturi! La început alegem să fim Consumatori, apoi aflăm cum se realizează Activul, făcând bine cele trei activităţi de bază (mănânc, beau şi mă răsfăţ cu produsele din afacerea mea, le spun şi altora ce încântat sunt de ele şi le împărtăşesc despre perspectiva deosebită de dezvoltare a unui business personal alături de Forever).

Cu ajutorul diferitelor strategii de business, fiecare dintre noi am ajuns manageri. Unii am crezut în şansa Forever de la început şi am acţionat având ca ţintă acest nivel, dar au fost şi cazuri în care alţii cărora le-am spus despre afacere s-au dezvoltat rapid şi, astfel, valul creat ne-a ridicat şi pe noi. Întrebarea este ce anume am înţeles noi că înseamnă acest nou nivel şi cum ne-am adaptat la drepturile şi responsabilităţile ce ne-au revenit din acel moment.

De asemenea, este important şi cum ne-am dezvoltat profesional pentru a fi capabili să administrăm ceea ce am obinut, să ne păstrăm ceea ce am câştigat cu mai multă sau mai puţină trudă.

Dacă am continuat pregătirea noastră, înseamnă că am continuat prezentările pentru echipă, ne-am îngrijit de consumatori, am iniţiat pe noii colaboratori şi cel puţin 50% din timp l-am acordat Activilor din echipă pentru ca ei să câştige un salariu şi să fie mulţumiţi.

Făcând aceste activităţi bine, menţinerea nivelului prin realizarea a cel puţin 60 – 100 de p.c. este absolut posibilă, iar a deveni Eagle Manager prin a ajuta doi dintre activii anului să devină supervisori, este o normalitate!

Este greu de înţeles, în unele cazuri, de ce s-a depus atât de mult efort pentru a câştiga un drept, dacă nu pentru a-l folosi şi a beneficia de recompense mai semnificative sau de ce s-a consumat mult combustibil pentru a ajunge în vârful dealului, dacă, după ce ai ajuns, laşi maşina să alunece la vale.

Normalitate înseamnă să faci totul pentru a te bucura de rodul muncii tale continuând activitatea cu mai mult spor şi drag, după ce ai realizat nivelul de manager şi mai ales când ai atât de multe drepturi, când eşti plătit mult mai bine, când ţi se deschid perspective măreţe pentru viitor.

Iată, cu 720 de pc/an poţi ieşi gratuit la un eveniment de business internaţional şi poţi avea un bonus decent. Însă nivelul de 720 de pc/an, este doar „base camp” adică tabăra de bază situată pe vârful unui deal de unde începe urcuşul spre muntele afacerii Forever.

Provocarea mea pentru voi este mai mare! Dezvoltaţi-vă nivelul de leadership şi acceptaţi provocarea conducerii. Începeţi cu a înţelege şi a îndrăgi munca de formare a noilor lideri. Selectaţi activii care au dorinţa şi capacitatea de dezvoltare, îndrumaţi-i cum să-şi formeze o echipă proprie, învăţaţi-i cum să o conducă la nivelul de 2-3 oameni, apoi de 10-15 oameni, pentru a urca în planul de marketing la nivelurile de supervisor, de asistent manager şi manager făcând acelaşi lucru ca voi.

Creaţi-vă un sistem adaptat obiectivelor şi posibilităţilor voastre, pe care să-l faceţi să funcţioneze constant şi care, dacă este productiv, poate fi duplicat şi de liderii în formare din echipă ta. Odată ce l-ai creat în modul cel mai simplu, l-ai făcut să funcţioneze constant, multiplicarea va fi exponenţială şi, în 2-3 ani, vei fi cel puţin safir manager şi vei avea cel puţin un cec Chairman’s bonus, program Auto şi 1500 de p.c.

Oare este chiar atât de greu? Dezvoltare personală, profesională, relaţionarea şi comunicarea presupun muncă multă şi pasiune? DA! Însă, dacă nu vă veţi implica în acest proces de creştere, cu siguranţă va veni vremea când veţi regreta şi niciodată nu veţi ştii de ce aţi fi fost în stare şi ce mari realizări aţi fi putut avea dacă aţi fi făcut-o.

Nu e nimic mai trist ca un om capabil, cu talente şi potenţial imens să încheie viaţa ca şi cum potenţialul lui ar fi fost zero.

Teama ucide visele!

Curajul este să urci în şa în ciuda fricii pe care o simţi şi să constaţi că îţi place şi n-ai fi ştiut niciodată asta dacă nu îţi asumai riscul.

Nu spune că nu ştii să fii conducător. Ştiu sigur că poţi să înveţi, dacă vrei. Ştiu sigur că ai potenţialul de a fi, de a face şi de a avea! Ştiu că oamenii din echipa ta şi-ar dori un sponsor de succes şi familia ta ar fi mândră de tine şi ar duce-o mai bine. Ştiu că oamenii pe care îi vei ajuta să se dezvolte vor trăi mai bine şi vor evolua. Întrebarea este: Tu vei accepta provocarea conducerii? Vei accepta să fii un agent al schimbării?

Vei alege să evoluezi de la Distribuitor de produse (90 % produse- 10% business) la Manager activ cu min. 60 de pc. (60% produse -40% business) şi apoi la Lider cu min 120 de pc./lună (80 business şi 20 % produse)? Desigur, alegerea este a ta! Eu te îndemn să alegi evoluţia personală, să alegi să fii un lider ca să trăieşti bine.

Vera Meşter, Diamant Manager 

Sursa foto: https://foreveropportunities.wordpress.com