Welcome

We are creative.

Follow us

Avem o singură viaţă şi ne-am dorit să fie extraordinară

Avem o singură viaţă şi ne-am dorit să fie extraordinară

Autor: Carmen şi Gabriel Larion, Safir Manageri Forever

Pentru mulți români, vremuri grele au mai fost și încă mai sunt. Ceea ce va schimba această situație și va aduce vremuri mai bune pentru toți care au nevoie, este, în primul rând, schimbarea gândirii!

Ne întrebăm, câteodată, cum ar fi fost viața noastră dacă, în urmă cu 14 ani, nu am fi “ales” Forever. Încă de la început calitatea și eficiența produselor ne-au uimit. Fiind încântați de ele, ni s-a părut natural să le recomandăm și să ajutăm alți oameni să se simtă mai bine, să arate mai bine și să dobândească un confort financiar. Făcând aceste lucruri simple, oricine poate primi din partea companiei recompense cum poate nici nu visează.

Cu siguranță, ca medici, am fi avut un nivel de trai acceptabil, doar că noi nu am vrut să fie doar acceptabil. Pentru că avem o singură viață aici, pe pământ, am vrut să fie extraordinară!

Cu sigurantă, am fi călătorit, dar nu în condiții de 5 stele și nu în atâtea destinații de vis: Hawaii, Las Vegas, Washington, Bahamas, Singapore, Phoenix, Dallas, Cancun, New York, Londra, Cannes, Stockholm, Grand Canyon etc.

Cu siguranță am fi avut prieteni, dar nu am fi avut șansa de a cunoaște atât de mulți oameni minunați!

Mașini am fi avut oricum, dar nimeni nu ne-ar fi plătit în 14 ani, cinci mașini, astfel că din 3 în 3 ani să ne cumpărăm o mașină nouă!

Cu sigurantă, nu am fi dus-o foarte rău cu banii, dar nici nu ar fi încăput vorba ca veniturile să se dubleze, tripleze şi chiar înzecească în timp. Mulţi nu îşi pot imagina ceea ce spun, însă pentru noi şi pentru alţii care au ales Forever, este realitate.

Am continuat să fim medici şi să profesăm. Ca atare, am reuşit să obţinem multe din darurile Forever, muncind part-time.

Vă dorim să încercați, nu doar să vă “imaginați”, ci să “alegeți” o viață extraordinară alături de Forever!”

Dacă va doriți un stil de viață asemănător cu cel din povestea noastră, faceți primul pas și alăturați-vă marii echipe Forever! Fiți siguri, că va fi doar primul pas dintr-o călătorie uimitoare!

Calificările noastre în business-ul Forever: MANAGERI-IUNIE 2005; SENIOR MANAGERI-NOIEMBRIE 2008; SOARING MANAGERI-SEPTEMBRIE 2015 şi SAFIR MANAGERI-OCTOMBRIE 2017.