Welcome

We are creative.

Follow us

Ne „vindeam” timpul pe bani. Acum ne trăim viața cum dorim

Ne „vindeam” timpul pe bani. Acum ne trăim viața cum dorim

Suntem Maria și Daniel Parascan, o familie obișnuită, doi oameni hotărâți, părinți, bunici și Soaring Manager Forever.

Am luat viața în piept, cum se spune, de tineri, prin propriile puteri, muncă și sacrificii. Am avut norocul să nu fim ajutați de nimeni și doar așa am reușit să ne descoperim calități pe care nici măcar nu știam că le avem. Aveam multe nevoi, multe temeri, dar aveam și multe dorințe și visuri. De aceea nu am refuzat niciodată oportunitatea de a descoperi ceva nou.

Călătoria noastră alături de Forever a început practic în urmă cu 20 de ani și suntem recunoscători Smarandei Sălcudean, pentru că ne-a oferit șansa de a alege să îmbrățișăm oportunitatea Forever.

Colaborarea cu Forever a pornit de la o nevoie de sănătate și am rămas loiali din pasiune și iubire pentru oameni.

Atât eu cât și soțul meu eram angrenați împreună într-un job la o companie multinațională care nu ne permitea, printr-un angajament de  confidențialitate, să desfășurăm activități colaterale. De aceea, timp de 5 ani, am fost doar consumatori fideli ai produselor de excepție, marca Forever.

La serviciu eram foarte bine plătiți! Practic, ne „vindeam” timpul pe bani, ceea ce nu am realizat la acel moment, iar ziua noastră de lucru avea de multe ori 16 sau chiar 18 ore. Eram un fel de marionete. Toate emoțiile noastre erau, cumva, adormite.

După o mare nedreptate pe plan profesional, am hotărât că Forever poate fi locul nostru, salvarea noastră! Mai mult decâ atât, am fost foarte fericiți că am avut la îndemână un „plan B”.

Cariera noastră alături de Forever, ne-a oferit o viață ce ne-a animat sufletul: sănătate, prieteni valoroși, recunoașteri, călătorii în întreaga lume alături de fondatorul companiei: Rex Maughan, calitate, şi recompense la adevărata valoare a muncii depuse.

De departe, cea mai importantă realizare în toți acești ani este ceea ce am devenit pe parcursul călătoriei noastre. În toți acești ani, ne-am dat seama că pentru a reuși, trebuie să ai o credință neclintită. Am mai aflat că în relaţia cu oamenii trebuie să-i identifici, fiecăruia în parte, competența cea mai bună, din zona lui de confort. În acel moment, se pot întâmpla minuni.

Una dintre cele mai mari recompense ale vieții cu Forever este că atunci când te străduiești cu sinceritate să-i ajuți pe cei de lângă tine, te ajuți și pe tine.

Valorile după care ne-am ghidat de-a lungul timpului sunt simple: am muncit din greu și nu am renunțat ușor. Am fost perseverenți, ne-am străduit să dăm tot ceea ce este mai bun din noi, nu ne-am lăsat afectați de presiuni, probleme sau provocări (și am avut destule). Am învăţat să fim mereu orientați către ceilalți, răbdători, empatici, disponibili și să rămânem concentrați asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Ne place să spunem că suntem liberi, că ne conducem viața așa cum ne dorim, că după 20 de ani încă mai avem multe de învățat și că încă nu am reușit să oferim oamenilor toate resursele puse de Creator în noi.

Ne înconjurăm, în permanență, de oameni minunați, ne asumăm responsabilităţi și investim în succesele lor. Ne bucurăm cu cei care ne sunt alături, visăm împreună cu ei, lucrăm în echipă, ne dezvoltăm personal și profesional şi ştim să ne şi distrăm cu toţii.

Bineînțeles că, în tot acest timp, am avut alături oameni speciali fără de care nu am fi reușit să devenim astăzi ceea ce suntem și, pentru tot,  le suntem recunoscători: Vera și Aurel Meșter, mentori de excepție şi toți membrii echipei care ne-au ales ca sursă de inspiraţie.

Ne dorim ca prezentul nostru aici, în această companie, să fie viitorul celor care își doresc să experimenteze din abundență binecuvântările oferite de Forever!

Deviza noastră este: Crează amintiri, bucură-te de fiecare moment și împărtășește bucuria cu ceilalți!

Maria şi Daniel Parascan, Soaring Manageri la Forever Living Products