Welcome

We are creative.

Follow us

Forever Lifestyle & Business Seminar MAMAIA, iulie 2019

Forever Lifestyle & Business Seminar MAMAIA, iulie 2019

Autor: Aurel şi Veronica Meşter, Diamant Manager

Deoarece în stilul de viaţă şi de muncă al echipei noastre este inclus şi timpul de relaxare şi refacere a energiei, am ales, în acest sezon, să ne bucurăm de vară şi să ne instruim împreună, LA MARE! Trei zile de muncă şi patru de vacanţă a fost combinaţia optimă pentru noi!

Prezentarea argumentelor profesioniştilor transmise noilor invitaţi au constituit dovezi incontestabile atât în ceea priveşte calitatea premium a produsele de susţinere a stilului de viaţă sănătos, a frumuseţii naturale a pielii, cât şi a planului de recompensare unic care include avantaje solide şi pe termen lung. Acest plan dovedeşte o generozitate de neegalat în istoria multi level marketing-ului fapt ce i-a provocat pe noii invitaţi să ia în serios posibilitatea de a se alătura echipei noastre pentru a accesa şi ei avantajele expuse.

Aprecierea şi experienţa noilor parteneri care au promovat la noi niveluri de performanţă, au dovedit că oricine începe această călătorie de dezvoltare personală şi profesională, în mod hotărât, depăşeşte provocările specifice unui nou început şi înaintează pas cu pas către VISUL său, atingând progresiv obiectivele stabilite. Acesta e un moment de mare emoţie si bucurie, de fiecare dată!

Deprinderea abilităţilor unei noi profesii este uşoară atunci când cei care au parcurs drumul, îţi împărtăşesc cu generozitate din experienţa lor şi îţi oferă tot sprijinul de-a lungul călătoriei.

Iar atunci când ziua se încheie cu motivaţie, inspiraţie, voie bună şi cu un party, alături de colegii tăi ascultând şi dansând pe o muzică bună sau descoperindu-ţi „talentele” muzicale şi capacitatea de a te integra în echipă, la un moment de karaoke, îţi dai seama că eşti acolo unde trebuie şi că munca alături de DIAMOND TEAM este un stil de viaţă atractiv şi împlinitor pentru fiecare.

Concluzia? Am împărtăşit experienţe, ne-am îmbogăţit cunoştinţele, ne-am făcut noi prieteni, am adăugat şi am primit valoare evoluând împreună într-o atmosferă familială şi entuziasm natural.

Calde mulţumiri şi sincere aprecieri tuturor speakerilor şi liderilor implicaţi în organizarea evenimentului de echipă de la Mamaia, care a contribuit la „starea de bine” a fiecăruia dintre participanţi.

Ne-am întors cu toţii mai revigoraţi, energizaţi, mai convinşi şi mai hotărâţi ca oricând să valorificăm acest MOMENTUM din viaţa noastră şi din industria WELLNESS în care suntem implicaţi, sprijinind mai eficient oamenii care ni se alătură şi doresc, în mod real, o SCHIMBARE în bine a stării de SĂNĂTATE (fizică, mentală, socială, finaciară, relatională etc.).

Te invităm să ni te alături la următoarele evenimente ONLINE sau OFF LINE ale echipei noastre pentru a ne cunoaşte şi a ne oferi posibilitatea să te sprijinim în realizarea visului tău, pentru ca şi tu „să te simţi mai bine, să arăţi mai bine, să trăieşti mai bine” dezvoltându-ţi potenţialul cu care ai fost înzestrat, în cadrul unei echipe învingătoare.

„Together everyone achieves more„ (Împreună, cu totţii realizăm mai mult)!