Welcome

We are creative.

Follow us

Seminarul Diamond Team de la Bacău, în aprilie 2019

Seminarul Diamond Team de la Bacău, în aprilie 2019

În luna aprilie, 2019, seminarul de leadership, Diamond Team, a fost organizat la Bacău. S-au desfăşurat dezbateri cu specialiști, pe temele: De ce Aloe, produsele și stilul de viață Forever? și De ce Forever Business?

Argumentele au demonstrat că suntem parte dintr-o afacere excepțională cu produse premium, patentate și avizate internațional de foruri de specialitate. Afacerea Forever este confirmată atât de consumatori, cât și de specialiști, de Forever Business owner-ii care se bucură de succes. Alături de Forever oamenii îşi pot îmbunătăți viața, se pot simţi mai bine și pot câștiga independența financiară.

Gazdele întâlnirii au fost Măria și Daniel Parascan, Soaring Manager Forever.


Programul serii de vineri, a inclus subiectele:

Legea legăturii – esențială în conducere
(liderul trebuie să inițieze relațiile și să atingă inimile celor pe care îi are în echipă, punându-se în slujba celorlalți, oferind un exemplu). Ideea fost binevenită pentru a reîmprospăta lecţii demult știute, dar mereu în curs de îmbunătățire.

Personalitate și temperament cu sociologul Otilia Lupu. A fost un workshop foarte util fiecărui participant, o sesiune utilă de discuţii pentru a te ajuta să te înțelegi mai bine pe tine și apoi să-i înțelegi pe ceilalți.


Celebrare top 60, top 100- calificările Eagle şi Forever2Drive

Sâmbătă, la Forever Lifestyle & Business au participat aproximativ 400 de persoane.
Au avut loc discuţii la o masa rotundă a specialiștilor, pe temele enunţate anterior: De ce Aloe, produsele și stilul de viață Forever și De ce Forever Business.

Forever Business owner-ii din Forever se bucură de succes, își împlinesc visele și sunt recompensați într-un mod extrem de generos și unic indiferent de poziția de la care au pornit, vârsta pe care o au sau localitatea în care trăiesc.

A fi ACTIV, a deprinde activitățile de bază și a le practica simplu, consecvent şi a fi copiabil sunt doar câteva din secretele multiplicării și creșterii exponențiale ale unei echipe puternice şi, totodată, atingerea de noi niveluri de performanță în business. Numărul mare al activilor, demonstrează că afacerea este înțeleasă și creșterea este inevitabilă!

Cei hotărâți să-și înceapă drumul pe calea antreprenoriatului Forever, au aflat că Decizia+ Atitudinea+Acțiunea+Pasiunea nu pot da decât un rezultat: SUCCESUL, iar dacă tot e să lupți, luptă pentru AUR .

Iar în final, am înțeles că fiecare are un potențial nelimitat și dacă acceptă procesul transformării, prin presiune, oricine poate să își propună și să atingă țintă de DIAMANT!

Alături de Forever oamenii pot să-și îmbunătățească viața din toate punctele de vedere, se simt mai bine, să arate mai bine și să își câștige independența financiară, pe măsură ce se implică în a-i ajută pe alții să reușească în obiectivele propuse.

Când toate acestea sunt încununate de un moment muzical pe temă FOREVER YOUNG, ne dăm seamă că avem tot ce ne trebuie pentru a trăi o viață plină de semnificație, transformându-ne visele în realitate împreună cu toți cei ce ni se alătură!