Welcome

We are creative.

Follow us

Pentru Diamond Team, 2019 a început la Suceava

Pentru Diamond Team, 2019 a început la Suceava

DIAMOND TEAM Suceava a fost primul seminar din acest an organizat în ianuarie, în cetatea de scaun a lui Ștefan cel Mare.

Evenimentul a luat startul cu Hora Unirii care a pregătit starea de spirit pentru o întâlnire de excepție.

Expunerile echipei de specialiști (medici, chimisti, farmacisti) și experiențele relatate de consumatori ne-au oferit argumente incontestabile ale importanței și calității produselor #Forever.

A fost prezentată unicitatea planului de recompensare a companiei Forever, inegalabil ca generozitate și accesibilitate. Astfel, ne-am adus aminte de sistemul global de business construit de Forever de-a lungul a 41 de ani de succes continuu și care acum oferă tuturor un cadru de dezvoltare fără limite.

Ca de fiecare dată, au fost sărbătorite performanțele anului precedent și persoanele Active. În echipa #DiamondTeam oamenii care iubesc și iau în serios activitatea de Forever Business Owner, se bucură de o viață mai bună, mai prosperă, cu acces la cele mai frumoase recompense și experiențe de călătorie.

A fost o întâlnire de educație antreprenorială, de marketing și inspirație. Este o experiență unică să trăiești bucuria de a munci în echipă alaturi de oameni destoinici care se implică și se sprijină reciproc pentru realizarea viselor fiecăruia. La final ne-am bucurat de petrecere în stil bucovinean.

O zi memorabilă! Work&Learn&Party, together as one!