Welcome

We are creative.

Follow us

Diamond Team la Forever Vision Bistriţa 2018

Diamond Team la Forever Vision Bistriţa 2018

În decembrie 2018 ne-am bucurat împreună cu ocazia evenimentului FOREVER VISION destinat liderilor echipei Diamond Team.

Cu această ocazie ne-am reamintit misiunea noastră, am analizat activitatea unui an întreg plin de reuşite şi am identificat greșeli pe care nu dorim să le repetăm.

Am avut plăcuta ocazie de a ne simţi bine împreună în cadrul unui CHRISTMAS PARTY plin de bucurie, emoție și încărcătură spirituală, cu muzică live interpretată de Emima și Alin Timofte.

La fel ca oricare din evenimentele Diamond Team, şi Forever Vision 2018 a fost un eveniment destinat liderilor în care am stabilit şi ce ne dorim de la anul 2019.

Printre temele prezentate amintim aici: Identificarea viselor și țelurilor pentru anul următor (Vera Meșter – Diamant Manager), Identificarea capcanelor posibile (Maria Parascan – Soaring Manager) şi Strategia și planificarea pentru transformarea viselor în realitate (De la Supervisor la manager- Dr. Carmen Larion şi Dr. Gabi Larion – Safir Manageri).

Invitaţii au avut parte şi de un seminar de maximă provocare pentru depășirea limitelor, cu alpinistul Vlad Căpuşan – Asistent Manager care ne-a învăţat din proprie experienţă despre Curajul de merge până la capăt.

S-a vorbit şi despre Importanța sănătății holistice și păstrarea echilibrului IQ și EQ, momente de profundă introspecție cu Dr. Căpuşan Camelia – medic neurolog şi Manager Forever.

Povestea tranformațională incredibilă a Simonei Pop Diamante pentru suflet a desfințat cuvântul „imposibil” și a demonstrat cum puterea credinței și comunicarea cu Dumnezeu pot aduce vindecare supranaturală  în ciudă limitărilor corpului uman.

Corul gospel al managerilor, sesiunile de interviuri video, ședința foto la sala de sport și pozele de grup au completat cu noi experiențe de happy teamwork 😊, seminarul liderilor din echipa Diamond Team!